Houdt u of uw dochter van glitter en glamour

En vinden jij en vriendinnen het heerlijk om samen echt glamour feestje te hebben. Vraag dan naar de mogelijkheden bij Kapsalon de Hoofdzaak.

Van kleine prinsesjes tot mooi meiden is het heerlijk om samen een make-over vast te legen.

Bij binnen komst zijn er cup cake of high Thea waar u voor kiest ,en is er tijd om cadeautje uit te pakken, daarna kan er lekker geknutseld worden aan je eigen fotolijstje.

De meiden kunnen zicht om kleden om zich om te toveren tot mooie prinsesjes of stoere tieners,er kunnen kapsels uitgezocht worden met vlechten ,knotten of mooie krullen.

daarna een prachtige make-up voor de kleintjes worden  ze omgetoverd en grote meiden kunnen zelf aan de slag met een goed advies.

Als iedereen op zijn mooist is,word dit vast gelegd met een fotoshoot bij afloop krijgt iedereen zijn foto lijstje met foto mee naar huis. Er is limonade chips / snoep  aanwezig.

Het is mogelijk om broodje knakworst of poffertjes te blijven eten.

Glitter Party  

Bestaat uit: Cup Cake/ high Thea, Fotolijstje, Make-Over, een echte glamour foto ,met limonade / chips/ snoep

Het feestje duurt  2uur en kost 16,50 per kind

Glamour Party

Bestaan uit : Cup Cake / high Thea, fotolijstje, Make-Over, een echte glamour foto, met limonade /  chips / snoep, broodjes knak worst of poffertjes

Het feestje duurt 2,5 uur en kost 18,50 per kind

Het feestje is voor min. 4 pers en max, 6 pers voor meer kinderen of andere ideeën kunt u altijd contact opnemen of dit mogelijk is